Cautare

4576 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (2.86 secunde)
Astfel, in ultimele doua luni, la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse aproximativ 140 de dosare, adica 36% din totalul celor depuse de la inceperea programului. Batranii din Dolj care pot accesa acest program sunt insa extrem de legati de pamantul lor.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere.
Restituirea padurilor catre fostii proprietari pune pe jar reprezentantii institutiilor care au ca sarcina asigurarea respectarii normelor de intretinere a suprafetelor forestiere.
In judetul Dolj, in ultimii cinci ani, propulsia multor automobile pe benzina sau motorina a fost schimbata pe gazul petrolier lichefiat (GPL).
In primele doua saptamani, de cand s-a dat "liber" la subventia pentru motorina, DADR Dolj a eliberat adeverinte pentru o cantitate de aproximativ 2,5 milioane de litri de motorina.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Neoficial insa, migratia romaneasca in UE a ingrijorat unele state membre. ... Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, in judet s-au angajat legal in acest an numai 22 de straini, majoritatea din tari arabe.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Acesta a scos la iveala faptul ca o treime dintre cei mai bogati 300 de romani au afaceri in domeniul imobiliar, domeniu ce a adus cele mai mari profituri. Aceasta oportunitate de multiplicare a banilor a fost adoptata si de olteni.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene. Sirul dosarelor penale privind restituirile ilegale de TVA acordate de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj continua.
Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj acuza functionarii Directiei Agricole ca au virat banii in baza unor documentatii incomplete.
Activitatea de extindere a numarului de agentii si puncte de lucru ale bancilor da roade.
Conform datelor centralizate de Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pana in acest moment, in Registrul Fermelor au fost inscrise 352.000 de hectare de teren.
Acest lucru a atras dupa sine, in ultima perioada, o scadere a interesului expertilor contabili pentru realizarea de expertize contabile judiciare. "In anul 2001, dintr-un total de 140 de experti contabili inregistrati in evidentele filialei, 94% si-au manifestat disponibilitatea de a fi numiti in asemenea lucrari.
76/2002, cu modificarile ulterioare, absolventii primesc o indemnizatie de somaj in valoare de 50% din salariul minim garantat in plata, adica aproximativ 190 de lei/luna", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
Luna trecuta, rata somajului în judet a atins cel mai mic prag din ultimul an si jumatate.
Statisticile arata ca peste 80% din populatia judetului Dolj beneficiaza într-o forma sau alta de pensii si diverse ajutoare financiare din partea statului. Potrivit informatiilor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, în iulie 2007, judetul avea o populatie de circa 712.000 de persoane.
google-analytics.com